5 tips om een vluchtvertraging door te komen op de luchthaven

Een vertraagde vlucht is natuurlijk iets waar u niet op zit te wachten. Of u nou op vakantie bent, terugkomt van een zakenreis of een korte stedentrip maakt, er zijn manieren om uw vertraging toch zo kwalitatief mogelijk te maken. Wellicht verdient u er nog wel wat geld mee ook! Refunddesk geeft u graag een paar tips om een vluchtvertraging prettig door te komen op het vliegveld.

  • Altijd online

Wilt u de extra wachttijd écht goed besteden? Dan kunt u nog behoorlijk wat werk verzetten tijdens de vertraging. Bijna elk vliegveld beschikt over een goede gratis wifi tegenwoordig en binnen de EU kunt u gewoon gebruik maken van 3G binnen uw bundel. U kunt gewoon doorwerken op het vliegveld of vast uw vakantiealbum online zetten. Dit scheelt weer werk als u thuis bent!

  • Nog even genieten van de cultuur

Heeft u de meeste tijd van uw reis doorgebracht in vergaderzalen of wilt u nog wat leuke souvenirs kopen? Dan is het vliegveld een hele geschikte plek. Proef nog wat lokale delicatessen en shop wat souvenirs voor de thuisblijvers. Zo maakt u er het beste van!

  • Besparen!

Komen de feestdagen eraan, de verjaardag van uw partner of heeft u zelf nieuwe crème, parfum of whisky nodig? Op het vliegveld kunt u behoorlijk besparen op uw luxe uitgaven en kunt u vaak grotere verpakkingen kopen. Handig als uw favoriete geurtje bijna op is. Taxfree shoppen is uw vriend bij vertraging.

  • Eindelijk tijd voor jezelf

Ga zitten, bestel een goeie koffie of een lekker wijntje en lees eindelijk dat goeie boek uit. Heeft u geen boek bij u? Koop een Engels tijdschrift of goed boek in de kiosk op de luchthaven. Op sommige luchthavens is er ook een spa voorhanden waar u terecht kunt voor een ontspannende massage bijvoorbeeld.

  • Recht op een vergoeding?

Als uw vlucht meer dan drie uur vertraagd is heeft u mogelijk recht op een compensatie tot €600 per persoon! Check op Refunddesk uw rechten, dien uw claim in en u verdient misschien nog wel een leuk bedrag met de vertraging.

Controleer uw vluchtgegevens

Vorige blog Uw rechten bij een staking Volgende blog 5 redenen voor online inchecken

Reageer op dit artikel

Wist u dat wij inmiddels 545.473 passagiers hebben geholpen?