De meest luxe vluchten ter wereld

Een lange vlucht naar Los Angeles op een smalle vliegtuigstoel tussen medepassagiers? Het kan vervelend zijn, maar veel reizigers nemen dit soort reisongemakken voor lief. Daarentegen blijft het leuk om te dromen over de luxe mogelijkheden die vliegtuigmaatschappijen hedendaags aanbieden. Zo kunt u heerlijk slapen in een eigen suite, heeft u de mogelijkheid tot een persoonlijke mini-bar en kunt u een sterrenchef-menu proeven. Kijk mee, en begin alvast met sparen voor een retourtje First Class.

©Emirates

©Emirates

First Class met Emirates

De beste First Class vliegtickets van 2019 kunt u bij vliegtuigmaatschappij Emirates boeken. De vliegtuigmaatschappij omschrijft de Boeing 777 First Class als een hotelkamer in de lucht. U heeft namelijk de mogelijkheid om de plafondhoge deuren te sluiten, temperatuur en licht te bepalen met uw eigen bediening. Daarnaast kunt u rekenen op heerlijke gerechten van de kaart en smaakvolle snacks die speciaal voor u worden klaargemaakt.

Een retourvlucht First Class van Amsterdam naar Dubai in juni 2019? Daar mag u het bedrag van maar liefst €6280 voor betalen.

Etihad Airways First Class stoelen
©Etihad Airways

First Apartment van Etihad Airways

Genieten van een culinair hoogstandje op 10 kilometer hoogte? Op de vlucht van Etihad Airways is er een Inflight Chef aanwezig die volledig gekwalificeerd en internationaal opgeleid is. Dat is weer wat anders dan een pasta bolognese! Wanneer u First Class vliegt heeft u toegang tot het First Apartment. Dit is een ‘appartement’ met een lederen fauteuil en een apart bed, waar u zelfs kunt wandelen als de deuren zijn gesloten. Liever onder de mensen? Dan kunt u ook naar The Lobby waar gasten komen om te ontspannen en elkaar te ontmoeten.

Wilt u First Class vliegen naar Abu Dhabi vanuit Amsterdam in september 2019? Dat is mogelijk en voor een retourvlucht bent u maar liefst €7481 kwijt!

First Class lounge van Singapore Airlines
©Singapore Airlines

First Class van Singapore Airlines

Een vlucht met de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld? Dan weet u zeker dat de First Class met Singapore Airlines een zeer comfortabele reis wordt. De stoelen zijn extra breed, zodat u goed kunt zitten in iedere positie. Daarnaast kunt u genieten van culinaire versnaperingen gemaakt door een bekende chef uit de International Culinary Panel van Singapore Airlines. Ook kunt u kiezen uit de juiste wijnen voor het eten en de hoogte. Vindt u het vervelend om alleen te reizen? Op specifieke vluchten kunt u contact opnemen met familie met behulp van internetconnectiviteit, sms en multimedia messaging.

Gaat u First Class vliegen naar Bangkok vanuit Amsterdam in juni 2019? U bent voor een retourvlucht naar Bangkok maar liefst €7548 kwijt.

First Class van Qatar Airways
©Qatar Airways

First Class vliegen met Qatar Airways

Helemaal in de watten worden gelegd door bekroond cabinepersoneel? Bij Qatar Airways verleent het cabinepersoneel een geweldige tijdens de First Class vlucht. Daarnaast heeft u alle ruimte in de First Class. Hierdoor kunt u heerlijk reizen, terwijl u geniet van een culinair hoogstandje gecreëerd door de beste chefs van de wereld. Deze verfijnde gerechten kunt u aanvragen tijdens de vlucht. Wilt u nog werken tijdens de vlucht? De mogelijkheid is er om uw cabine om te toveren tot een werkplek met oplaadpunten en Wi-Fi aan boord.

Een Business Clas retourvlucht naar Beijing vanuit Amsterdam in juni 2019? Daar hangt het prijskaartje van €4472 aan!

Vluchtproblemen? Refunddesk helpt u graag

Ondanks uw luxueuze vlucht kunnen er helaas toch vluchtproblemen ontstaan. Heeft u een langdurige vertraging gehad of zelfs een geannuleerde vlucht? Dan kunt u gemakkelijk en vrijblijvend controleren of u recht heeft op een vergoeding. Refunddesk helpt u graag!

Controleer uw vluchtgegevens

Vorige blog Vlucht vertraagd door mist? Dit zijn uw rechten Volgende blog 5 tips voor het vliegen in de zomervakantie

Reageer op dit artikel

Wist u dat wij inmiddels 564.291 passagiers hebben geholpen?